Наши контакти:+380955075999
leshoz.org@gmail.com 

                                  

Піца барбекю

Рецепт барбекю-піци на дровах: Розширте можливості приготування їжі на відкритому повітрі

 

Приготуйтеся розпалити гриль і побалувати себе чудовою піцою-барбекю на дровах. Дотримуйтесь нашого простого рецепта, щоб створити апетитний шедевр, який вразить ваших друзів і сім'ю.

- Тісто для піци (домашнє або покупне)

- Соус барбекю

- Копчена курка або свинина

- Червона цибуля, тонко нарізана

- Болгарський перець, нарізаний кубиками

- Сир Моцарелла, подрібнений

- Свіжа кінза, рубана (за бажанням)

- Оливкова олія

- Сіль і перець за смаком

1. Підготуйте дров'яний гриль і розігрійте його до середньо-сильного жару, домагаючись температури близько 400-450°F (200-230°C).

2. Розкачайте тісто для піци на посипаній борошном поверхні до бажаної товщини, щоб воно помістилося на піццеварці або великій дерев'яній дошці.

3. Змастіть один бік тіста оливковою олією, щоб запобігти прилипанню, і легко перенесіть на гриль.

 

4 Обережно покладіть змащений олією бік тіста на попередньо розігрітий гриль. Готуйте 2-3 хвилини із закритою кришкою, або поки низ злегка не обвуглиться і не з'являться сліди від гриля.

5. За допомогою кірки для піци або великої лопатки переверніть тісто на гриль. Швидко нанесіть соус барбекю на готовий бік тіста, залишивши невелику облямівку по краях.

6. Викладіть копчену курку або свинину рівним шаром поверх соусу барбекю. Зверху розкладіть нарізану червону цибулю і нарізаний кубиками болгарський перець.

7. Посипте начинку подрібненим сиром моцарелла, забезпечуючи рівномірне покриття.

8. Приправте сіллю та перцем за смаком, за бажання додайте рубану кінзу для додаткового аромату.

 

9. Закрийте кришку гриля і продовжуйте готувати ще 5-7 хвилин, або доки сир не розплавиться і не почне пузиритися, а скоринка не підсмажиться до бажаної хрусткої скоринки.

10. Коли піца буде готова, акуратно зніміть її з гриля за допомогою решітки для піци або великої лопатки. Перекладіть її на обробну дошку і дайте їй охолонути протягом хвилини, перш ніж нарізати.

 

11. Подавайте гарячою і насолоджуйтеся димною піцою-барбекю прямо з гриля!

За допомогою цього простого у виконанні рецепта ви зможете підняти свої кулінарні навички на новий рівень і вразити всіх чарівним смаком піци-барбекю, приготованої на дровах. Збирайтеся навколо гриля і насолоджуйтеся кожним смачним шматочком!"